اجرای عایق نانومالتی پروژه اطلس مال
برای عایق کاری طبقات منفی ساختمان اطلس مال واقع در اقدسیه از عایق رطوبتی نانومالتی استفاده شد. همانطور که می دانیم طبقات منفی ساختمان بدلیل ساختار زیرزمینی و مجاورت با خاک و سفره های زیرزمینی بسیار در معرض رطوبت هستند. لذا عایق کاری این طبقات از آنجا که شالوده طبقات بالایی ساختمان به حساب می آیند بسیار حائز اهمیت است. عایق رطوبتی پلیمری نانومالتی بصورت مایع متشکل از رزین های اکریلیک و فیلرهای عالی معدنی می باشد. به گونه ای که پس از خشک شدن لایه ای ضد رطوبت، انعطاف پذیر و مقاوم روی سطح تشکیل می دهد. عایق نانومالتی دارای مزایایی عالی نسبت به ایزوگام، قیرگونی و دیگر عایق های رطوبتی می باشد:
- اجرای سریع و آسان.
- دارای کمترین میزان VOC است.
- بدلیل پایه آب بودن دوستدار محیط زیست بوده، بدون بو وسمیت است و زود خشک می شود.
- انعطاف پذیر بوده و در اثر انبساط و انقباض های سازه ای دچار ترک و یا پوسته پوسته نمی شود.
- مقاوم و با دوام است.
فیلم زیر اجرای عایق رطوبتی نانومالتی برای ساختمان اطلس مال را نشان می دهد:
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.