علل ترک خوردن بتن
ترک خوردن بتن از نظر زمانی به سه مرحله قابل تقسیم است
- بلافاصله بعد از بتن ریزی که هنوز بتن بصورت خمیر و شل است - خمیری
- 4 ساعت تا دو روز پس از بتن ریزی که هنوز بتن در حال سخت شدن است. گرفتن بتن - گیرش
- پس از یک هفته که بتن سخت شده است
صرف نظر از اجرای نامناسب و فشار و بار بیش از حد چند دلیل عمده برای ترک خوردن بتن محتمل است
- عدم رعایت نسبت آب ، سیمان و مصالح سنگی
- کیفیت بد مصالح اولیه ( سیمان و مصالح سنگی )
- نوسانات شدید دما و عدم کنترل آن
طبیعتا رعایت موارد فوق باعث جلوگیری از ترک خوردن بتن خواهد شد.
لازم به یاد آوری است که نظارت بر اجرا و اجرای صحیح همراه با استفاده از مواد اولیه مرغوب و با کیفیت از ترک خوردن بتن جلوگیری خواهد کرد.
محصولات مرتبط
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.