رنگ اکریلیک و ویژگی های آن
رنگ آکریلیک یک رنگ بر پایه آب و غیر سمی است و بسیار سریع خشک میشود که برای بسیاری از کاربردها مورد استفاده قرار میگیرد. بسته به نوع رنگ آکریلیک، میتوان آن را برای استفاده در داخل خانه یا خارج از منزل بکار برد.
اگر شما قصد دارید داخل و یا خارج ساختمان خود را رنگ بزنید، رنگ اکریلیک می تواند نتایج استثنایی و ماندگاری را ارائه دهد.
مزایای رنگ اکریلیک
رنگ اکریلیک گرچه در تمامی موارد قابل استفاده نیست، اما مناسب ترین گزینه در بسیاری از پروژه ها می باشد. در زیر لیستی از مزایای عالی رنگ اکریلیک پایه آبی ارائه شده است:
- چسبندگی قوی به طیف گسترده ای از مواد مانند : سطوح داخلی و خارجی ساختمان(سیمان، سنگ، آجر و ......)، چوب، فلزات و برخی از پلاستیک ها
- انعطاف پذیر است، رنگ اکریلیک بدون ترک خوردگی یا جداشدگی انبساط و انقباض پیدا می کند. ترک ها اجازه ورود آب به زیر فیلم رنگ را می دهند در نتیجه رنگ پوسته پوسته می شود.
- تنفس پذیر است، رنگ اکریلیک اجازه خروج رطوبت اضافی به بیرون را می دهد بدون آنکه فیلم رنگ ورم (باد) کند و یا چسبندگی فیلم به سطح کاهش یابد.
- مقاوم در برابر کپک است، بسیاری از برند ها باید مواد شیمیایی ضد کپک را جداگانه به رنگ خود اضافه نمایند.
- حفظ رنگ عالی، رنگ اکریلیک در مقایسه با رنگ های پایه روغنی مقاومت بیشتری در برابر اشعه UV و نور خورشید دارد. در نتیجه زود زرد و بدرنگ نمی شوند.
- برای مدت طولانی برق و جلای رنگ باقی می ماند.
- لمس کردن آن راحت تر است، رنگ اکریلیک به اندازه رنگهای پایه روغنی هنگام تماس سایه نمی اندازد.
- بسیار سریع خشک می شود، در نتیجه زودتر می توان دست دوم رنگ را اجرا کرد.
- Voc آن کم است، مواد آلی فرار رنگ اکریلیک نسبت به رنگ های پایه روغنی بسیار بسیار کمتر است که این مسئله بخصوص برای رنگ آمیزی دیوارهای داخلی ساختمان حائز اهمیت است.
- بدون بو و سمیت است، این رنگ های اکریلیک به دلیل پایه آبی بودن دوستدار محیط زیست و بی بو و بدون سمیت هستند.
معایب رنگ اکریلیک
- برای رنگ آمیزی خانه های خیلی قدیمی که قبلا چندین لایه رنگ روغنی زده شده، مناسب نیست. چراکه استفاده از رنگ اکریلیک پایه آب روی دیواری که بیش از 4 و 5 لایه رنگ روغن روی آن اعمال شده، باعث می شود که هنگام انقباض و انبساط، قابلیت کشش رنگ اکریلیک می تواند لایه های قدیمی رنگ روغنی را شل و یا پاره کند. که در نهایت منجر به پوسته پوسته شدن رنگ می شود. بنابراین بهتر است برای رنگ آمیزی خانه های قدیمی از رنگ های آلکیدی استفاده نمایید.
- روانی رنگ اکریلیک پایه آبی به اندازه رنگ های پایه روغنی نیست. در نتیجه برای بهبود قلم خوری رنگ های اکریلیک به مواد سازنده آن نرم کننده می افزایند.
- در نهایت پس از خشک شدن کامل، رنگ اکریلیک به سختی رنگ های روغنی نیست. که این مسئله معمولا برای دیوارهای داخلی و یا نمای ساختمان مشکلی ایجاد نمی کند، اما در مناطق پر تردد بخصوص برای چوبهای داخلی مانند پایه و روکش درها ممکن است دچار سایش و آسیب گردد.
نانوشیلد برند برتر عایق رطوبتی و رنگ اکریلیک
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.