جستجوسبد خرید

آب بندی نما

نمای ساختمان ها یکی از بهترین محل ها برای نفوذ رطوبت به داخل ساختمان هستند. همچنین نفوذ رطوبت بصورت بخار آب به داخل لایه های زیرین نما موجب ایجاد پل حرارتی و نفوذ سرما و گرما به داخل ساختمان می گردد. لذا آب بندی نما ضروری می باشد. در این مطلب به انواع آب بندی نما می پردازیم.

آب بندی نمای ساختمان

نماهای ساختمان همواره در معرض باران و برف، تغییرات جوی و نور خورشید هستند. ایجاد برخی درزها در ساختار نمای ساختمان به‌ مرورزمان، موجب نفوذ آب به دیواره‌های داخل خانه می‌گردد، این مسئله بخصوص در نماهای سنگی مانند سنگ تراورتن و مرمریت که دارای درصد جذب آب بالایی می‌باشد بسیار جدی‌ است. نفوذ رطوبت به لایه های داخل دیوار و یخ زدگی در زمستان و تخریب را به همراه می آورد. همچنین سطوح بتني و يا پلاستر شده با ملات سيماني در نما و قرار گرفتن آن در معرض عوامل جوي و نوسانات دمایی می تواند موجب بروز ترک خوردن و خرابی سیمان گردد.
بنابراین از آب‌بندی نما برای جلوگیری از نفوذ رطوبت و باران استفاده می‌شود. دیوار آغشته به آب باران به عنوان یک پل حرارتی عمل می کند که سرما را از بیرون به داخل خانه می آورد. درنتیجه آب‌بندی نما مانع نفوذ گرما و سرما در فصل‌های مختلف سال به داخل ساختمان می‌گردد. از طرف دیگر می‌توان گفت که آب‌بندی نمای یک سازه مانع شوره‌زدگی نما می‌شود و نقش مهمی در نابودی آلودگی‌های یک سطح بازی می‌کند. شوره نما لکه های آهکی سفید است که ناشی از کربناته شدن سیمان است.
گاهی به فرایند درزگیری نما و اصلاح سایر بخش‌های تخریب‌شده در سطح نمای ساختمان آب‌بندی نما می گویند. اما در حقیقت وقتی نما دچار درز و شکاف و تخریب می شود یعنی در لایه های داخلی آن قطعا مقدار زیادی رطوبت جمع شده و کار از کار گذشته است! و نیاز به تعمیرات اساسی دارد. اما در تعریف علمی تر و دقیق تر آب بندی می توان گفت ایجاد پوششی آب بند به روی سطح نما جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت، ایجاد درز و شکاف، شوره زدن و تخریب نما آب بندی نما گویند.

انواع آب بندی نما

آب‌بندی نما با رزین

برای آب‌بندی نماهای سیمانی، سنگی و چوبی و برای دیوارهای کناری آن می توان رزین اپوکسی که نما رو پوشش می‌دهد استفاده کرد. باید توجه کرد برای استفاده از رزین‌های اپوکسی و آب ‌بندی نمای ساختمان مراحل زیرسازی باید بخوبی انجام شود.

ویژگی های رزین اپوکسی برای آب بندی نما

nammaآب‌بندی نما با چسب و ماستیک

برای سطوح متخلخلی مثل بتن، آجر و مصالح بنایی، آب‌بندی نما و درزهای انقطاع را با چسب پلی یورتان سیکا فلکس و سیکا هایفلکس می توان انجام داد. همچنین برای آب بندی و درزگیری شکاف ها از ماستیک پلی یورتان می توان استفاده نمود.

مزایای چسب پلی یورتان سیکا فلکس
معایب چسب پلی یورتان سیکا فلکس

masticآب بندی نما با ایزوگام یا ممبران

در بسیاری موارد نیز نمای ساختمان را با ایزوگام های مختلف آب بندی می کنند تا مانع نفوذ رطوبت به داخل ساختمان و کاهش عمر ساختمان گردد.
ایزوگام با تمام معایبی که دارد اما هنوز به عنوان یکی از گزینه ها برای آب بندی مطرح می باشد. اما به دلیل ظاهر نازیبای آن خصوصا برای نما، کمتر مورد استقبال قرار می گیرد.

isogaamآب بندی نما با عایق های پلیمری

عایق های پلیمری که به نام عایق های نانو نیز در بازار نام گرفته اند، نسل جدید عایق های ساختمانی هستند. اما به علت آنکه بسیاری از ایرادهای عایق های پیشین مانند ایزوگام را ندارد و نیز نسبت به اپوکسی و ماستیک ها یا چسب های پلی یورتانی قیمت بسیار مناسب تری است، به سرعت خود را درمیان ساختمان سازان جای داده است. مزایای بی نظیر این عایق ها انتخاب را برای آب بندی ساختمان بسیار راحت می کند.

مزایای عایق های پلیمری

namasاز میان محصولات نانوشیلد عایق نانوکالر برای نماهای غربی و شمال غربی که عموما از جنس سیمان یا بتن هستند استفاده می شود. در رنگ های مختلف قابل تولید بوده و مانند رنگ اجرا می گردد. ظاهر این عایق مانند رنگی با کیفیت، زیبا و یکدست بوده و بسیار زیباتر از ایزوگام می باشد. عایق نانوکالر درزها را پر می کند و نیازی به درزگیری قبل کار نیست.
برای نماهای سنگی، آجر و چوب نیز عایق نانواستون کالر پیشنهاد می گردد که بعد از اجرا روی سطح بی رنگ و شفاف می شود و در عین حال کاملا سطح نما را آب بند و محافظت می نماید. پروژه هایی مانند آب بندی نما در مازندران از نمونه کارهای این شرکت برای آب بندی نما می باشد. در زیر برخی از پروژه های این شرکت برای آب بندی نما نشان داده شده است:
تمامی عایق های نانوشیلد دارای گواهینامه ی تاییدیه از آزمایشگاه رازی بوده و ده سال ضمانت اجرایی دارند.

اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته می‌شود که برای محافظت از سازه‌ها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان ساده‌تر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.