جستجوسبد خرید

عایق رنگی نما

یکی از قسمت های مهم ساختمان برای عایق بندی نمای اصلی، غربی و شمال غربی آن می باشد. به نماهای غربی اصطلاحا دیوارهای باران گیر گویند. در این مطلب می خواهیم شما را با عایق رطوبتی رنگی نما با پایه پلیمری آشنا کنیم که کار رنگ و آب بندی را همزمان انجام داده و ظاهر بسیار زیبایی دارد.

عایق رطوبتی رنگی نما

در ابتدا بهتر است کمی در مورد لزوم عایق بندی نما صحبت کنیم: عایق کاری نمای اصلی ساختمان و ضلع های غربی و شمال غربی ساختمان که باران گیر هستند راهی بسیار موثر در جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان می باشد. چرا که نما مستقیما در معرض تماس مستقیم باران و برف می باشد، همچنین در برابر سرما، گرما و نور شدید آفتاب می تواند دچار خرابی، تغییر رنگ و آلودگی سطحی شود. نفوذ رطوبت به داخل سازه علاوه بر خرابی دیوارها، طبله کردن گچ دیوارهای داخلی و بوی نم موجب تخریب تاسیسات داخلی ساختمان و برق کشی ها می شود.
اضلاع باران گیر ساختمان ها عموما سیمان سفید بوده و یا می تواند سیمان سیاه یا معمولی هم باشد. در مناطق با رطوبت بالا عموما روی سطح دیوارهای جانبی ساختمان را ایزوگام می کنند. ایزوگام دو مشکل اساسی دارد که کمتر کسی می تواند به آن بی توجه باشد: 1. ظاهر آن نازیباست و موجب انعکاس شدید نور می شود.2. در سرما ترک می خورد در گرما هم دچار روانی قیر می شود و کارایی آن ضعیف می گردد. به همین دلیل استفاده از عایقی که همزمان کار رنگ آمیزی دیوار را هم انجام دهد مورد توجه ساختمان سازان قرار گرفت. عایق های رطوبتی پلیمری با ساختاری شبیه رنگ، علاوه بر رنگ آمیزی های زیبا و متنوع دیوار خارجی ساختمان را بطور 100% آب بندی می نماید. عایق رطوبتی رنگی نما با ساختار پلیمری و منعطف کاملا آب بند، و با اجرای سهل و آسان می باشد.

نحوه ی اجرا عایق رنگی نما:

عایق رطوبتی رنگی نما بوسیله پیستوله به سرعت اجرا می شود ، هرچند قلم مو نیز می تواند گزینه خوبی برای اجرا در متراژهای پایین باشد.

نکته: اگر دیوار نمای ساختمان سیمان سفید باشد ابتدا یک دست پرایمر پایه آب اجرا می شود سپس عایقرطوبتی رنگی اعمال می شود.

مکانیزم عملکرد عایق رطوبتی رنگی نما:

عایق رطوبتی رنگی نما بر پایه رزین های اکریلیک و بهترین فیلرهای معدنی از جمله تیتان، تالک و کائولن ساخته شده است. رزین های اکریلیک خاصیت آب بندی دارند و وقتی به حداقل دمای تشکیل فیلمشان می رسند با تبخیر آب میان بافتی یک فیلم نازک کاملا مقاوم به آب را تشکیل می دهند. این رنگ یا عایق رطوبتی به دلیل پایه آب بودن بدون بو و سمیت بوده و دوستدار محیط زیست است.

مزایای عایق رطوبتی رنگی نما:

مقایسه ایزوگام و عایق رطوبتی رنگی نما:

  1. ایزوگام برای اجرا نیاز به ابزار آلات خاص خود را دارد. و اغلب همراه با کثیف کاری و آلودگی است. اما عایق پلیمری رنگی نما مانند یک رنگ پایه آب بوده با پیستوله یا قلم مو به سادگی اجرا می شود.
  2. ایزوگام به هیچ عنوان ظاهر زیبایی برای نماهای ساختمان ندارد. اما عایق رنگی نما با رنگ های متنوع و زیبا ظاهر زیبایی به نماهای غربی و شمال غربی ساختمان شما می بخشد و شما می توانید علاوه بر عایق بندی ساختمان، از نقاشان مجرب جهت ایجاد طرح های زیبا روی ساختمان خود بهره ببرید.
  3. ایزوگام معمولا در مناطق بسیار سرد دچار ترک خوردگی می شود. اما عایق پلیمری رنگی نما تحمل 50 سیکل یخبندان را با توجه به ساختار رزین های بکار رفته در آن دارد.
  4. ایزوگام در آفتاب شدید موجب انعکاس نور و گرمتر شدن هوای اطراف ساختمان می شود. که این مشکل در عایق های پلیمری وجود ندارد.
  5. ایزوگام بعلت مواد قیری که در ساختارش دارد در گرمای شدید دچار شل و روان شدن قیر، در نتیجه کاهش کارایی ایزوگام و مشکلات زیست محیطی می شود. اما عایق های رطوبتی پلیمری رنگی نما پایه آب هستن و هیچگونه قیر داخل فرمول آن نیست.
  6. اگرقسمتی از ایزوگام بعد از چند سال دچار تخریب شود کلا باید از ابتدا ایزوگام کرد. اما عایق های رطوبتی رنگی نما با بافتی شبیه رنگ و اجرای آسان بوده و قابلیت ترمیم موضعی خواهند داشت.
  7. ایزوگام عمر مفید حداکثر 10 سال دارد در حالی که عایق رطوبتی پلیمری رنگی نما دارای 30 سال عمر مفید بوده و 10 سال نیز ضمانتنامه شرکتی دارد.
اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته می‌شود که برای محافظت از سازه‌ها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان ساده‌تر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.