عایق کاری طبقات منفی در شهرک شهید بهشتی
یکی از مکان های ساختمان که بسیار به عایق کاری رطوبتی نیاز دارد طبقات منفی ساختمان می باشد. زیرا بسیار در معرض نم و رطوبت هستند خصوصا تحت فشار منفی آب از سمت آبهای سفره های زیرزمینی و رطوبت موجود در خاک هستند. یکی از عایق های رطوبتی نانوشیلد برای مقابله با فشار منفی طراحی و تولید شده است و چندین پروژه با این عایق انجام گرفته است. در پروژه ی حاضر نیز در شهرک شهید بهشتی واقع در شهید بابایی طبقات منفی یک ساختمان را با عایق دوجزئی نانومالتی عایق بندی کردیم. عایق دوجزئی نانومالتی علاوه بر مقاومت در برابر فشارهای منفی آب در برابر سایش و ضربات مکانیکی هم مستحکم و منعطف می باشد، از اینرو برای عایق بندی کف هم از این عایق پرقدرت استفاده شد. این عایق در برابر راه رفتن یا عبور خودرو دچار خرابی، پارگی و... نمی شود.
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.