اجرای عایق رطوبتی برای رمپ و پارکینگ
یکی دیگر از مکان های ساختمانی که نیاز به عایق کاری و آب بندی دارد پارکینگ ها و رمپ ها می باشد. عبور مداوم ماشین ها و رفت و آمد زیاد روی این سطوح بشدت می تواند برای لایه های اجرا شده روی سطح آسیب رسان باشد. همچنین عایق کف، به خاطر شستشو و باران، بطور مستقیم در تماس عمودی با رطوبت و آب هستند که این مطلب نیاز به عایقی بسیار مستحکم و بادوام را برای اینگونه سطوح ضروری می سازد.
برای عایق بندی و آب بندی رمپ و پارکینگ می توان از عایق های رطوبتی نانوشیلد مانند عایق نانومالتی (بصورت تک یا دوجزئی) استفاده نمود. در این پروژه از عایق دوجزئی نانومالتی به همراه عایق رطوبتی نانوکالر بر رمپ یک پارکینگ در سعادت آباد استفاده شد. پروژه توسط تیم نانوشیلد در کمترین زمان ممکن اجرا گردید. لازم به ذکر است این عایق رطوبتی علاوه بر آب بندی سطح مورد نظر، در اثر رفت و آمد انسان و ماشین دچار آسیب نمی گردد و عایقی کاملا مقاوم و در عین حال منعطف می باشد، که این خاصیت بعلت خاصیت رزینهای اکریلیک بکار رفته در این عایق ها می باشد.
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.