عایق کاری بام ساختمان توسعه سهند
یکی از مهم ترین قسمتهای ساختمان جهت آب بندی پشت بام است. طی دهه های گذشته روش های سنتی مانند ایزوگام و قیرگونی جای خود را به عایق های پلیمری و نانو داده اند. پروژه عایق کاری بام ساختمان توسعه سهند در سعادت آباد از دیگر پروژه های انجام گرفته توسط عایق های نانوشیلد می باشد. عملیات عایق کاری پشت بام این ساختمان در کوتاهترین زمان ممکن با عایق رطوبتی نانوبام انجام شد. این عایق رطوبتی پلیمری به رنگ سفید است و ظاهری شبیه به رنگ دارد . این عایق به سادگی با قلم مو روی سطح اجرا می گردد.
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.