جستجوسبد خرید

پیگمنت آبی ۱۵:۳ B2G

پیگمنت آبی ۱۵:۳، نوعی رنگدانه آلی است که به عنوان ماده ای رنگزا برای ایجاد رنگ آبی در محصولات صنعتی مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. پیگمنت آبی ۱۵:۳، یک پودر آلی بدون بو است که اغلب به رنگ آبی روشن وجود دارد.

پیگمنت آبی ۱۵:۳ و کاربرد آن

پیگمنت آبی ۱۵:۳  رنگدانه ای آلی از خانواده ترکیبات فتالوسیانین ها است. امروزه پیگمنت های آلی به مراتب بیشتر از پیگمنت های معدنی می‌باشند. بعضی از جدیدترین پیگمنت ها ساختمان آلی فلزی دارند. بیشتر پیگمنت ‌های آلی ،مواد شیمیایی آلی هستند که روی یک هسته معدنی هیدروکسید آلومینیوم رسوب داده شده‌اند. از مهمترین پیگمنت‌های آلی می‌توان به گروه فتالوسیانین‌ها اشاره کرد که طیف رنگهای آبی و سبز را در بر می‌گیرند و فتالوسیانین مس، پیگمنت آبی می‌باشد که به علت خواص مقاومتی خوب در برابر عوامل مختلف، یک پیگمنت با ارزش به شمار می‌رود . فتالوسیانین‌ها را از فتالیک و اوره سنتز می‌کنند. پیگمنت ‌های آلی ، به صورتی که امروزه در صنعت استفاده می‌شوند، در طبیعت یافت نمی‌شوند و تقریباً همه آنها سنتزی می‌باشند.
پیگمنت آبی 15:3 در آب تقریباً نامحلول است. پودرآبی 15:3 در صنایع گوناگون به عنوان ماده ای رنگزا مورد استفاده قرار می گیرد. این پیگمنت در تولید انواع رنگ و رزین کاربرد فراوانی دارد. همچنین پوشش های رنگی، رنگ و جوهر، تولید محصولات پلاستیکی، صنایع نساجی و ... از مهم ترین موارد استفاده پیگمنت آبی 15.3 می باشند.


نگهداری و دخیره سازی پیگمنت آبی ۱۵:۳

بسته های حاوی پیگمنت 15:3 باید در شرایط معمولی، دمای اتاق و به دور رطوبت نگهداری شوند. این ماده قابلیت اشتعال پذیری ندارد و سمی نمیباشد. این ماده خطر زیست محیطی در پی نخواهد داشت، اما باید از رها کردن پسماندهای حاوی این ماده آلی در طبیعت خودداری نمود.


اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

اجرای عایق رطوبتی چگونه است؟

نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی چیست؟

عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته می‌شود که برای محافظت از سازه‌ها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان ساده‌تر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

زمان خشک شدن عایق نانو چقدر است؟

یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو چگونه است؟

عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.