انواع کاربردهای عایق رطوبتی نانوشیلد
عایق کاری ساختمان ها همیشه دغدغه ساختمان سازان و ساکنین آن بوده و هست. نفوذ نم و رطوبت به داخل ساختمان موجب از بین رفتن کفپوش ها، خرابی تاسیسات ساختمان و سیم کشی ها، پوسته شدن رنگ دیوار و پوسته و ترک برداشتن گچ دیوارها، ایجاد بوی بد نم و مشکلات تنفسی و رماتیسم برای ساکنین شود.می دانیم که پس از قیرو گونی که سنتی ترین روش عایق کاری ساختمانی بوده، گزینه های جدیدی جهت عایق کاری ساختمان وارد بازار شده است که جدیدترین و بی نقص ترین آن ها عایق های پلیمری با بافتی شبیه رنگ هستند که وارد بازار رقابتی شدند. نانوشیلد برند معتبر تولید عایق های رطوبتی ساختمانی برای انواع عایق کاری های ساختمان محصولات متفاوتی تولید و عرضه می نماید. آب بندی قسمت های مختلف ساختمان توسط محصولات نانوشیلد برای شما امکان پذیر می باشد:
عایق های رطوبتی نانوشیلد با بافتی شبیه رنگ بوده و مانند رنگ با قلم مو و پیستوله اجرا می گردد. عموما در رنگ بندی های متنوع تولید می شود.موارد کاربردی ذکر شده در بالا مشخصا واضح است.اما این عایق ها استفاده های متنوعی می تواند داشته باشد. برای مثال عایق رطوبتی رنگی نانوآردوکالر که برای سقف های شیروانی و سطوح فلزی بکار می رود، اخیرا طی پروژه ای برای عایق کاری و آب بندی سقف و دیواره یک اتوبوس به کار گرفته شد:
برای سطح پارکیینگ ها، رمپ ها و سطح زمین حیاط ساختمان ها نیز از انواع عایق رطوبتی نانوشیلد استفاده می شود:
عایق رطوبتی رنگی نانوشیلد برای آب بندی سقف منازل سنتی در جنوب ایران، به روی الیاف درخت خرما (پیش) نیز قابل استفاده می باشد:
مزایای عایق های رطوبتی نانوشیلد:
- اجرای آسان و سریع
- عمر مفید 30 ساله و ضمانت 10 ساله
- بدون بو و سمیت و دوستدار محیط زیست
- بدون ترک خوردگی و پوسته شدن
- ضد کپک و قارچ
- آنتی uv
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.