مزایای عایق رطوبتی نانو نسبت به قیرگونی و ایزوگام
عایق رطوبتی نانو مالتی در مقایسه با ایزوگام و قیرگونی تفاوت های زیادی دارند از جمله:
- ایزوگام و قیرگونی به صورت یکپارچه اجرا می شوند در صورتی که عایق رطوبتی نانو مالتی می تواند در چندین مرحله اجرا گردد و هیچ محدودیت زمانی ندارد.
- روی ایزوگام و قیرگونی نمی توان سطوح گچی ، سیمانی و ... جرا کرد، به علت اینکه قابلیت چسبندگی ندارند ولی در مورد عایق رطوبتی نانومالتی این چنین نیست .
- ایزوگام و قیرگونی در صورت تماس با حلال هایی مانند نفت ، گازوئیل، بنزین و تینر تجزیه می شوند و خواص آب بندی خود را از دست می دهند در صورتی که حلال های قوی مانند تینرفوری 20000 نیز هیچ اثری بر عایق رطوبتی نانو مالتی ندارد.
- ایزوگام و قیرگونی فشارهای منفی ( زمانی که آب از پشت عایق فشار وارد کند) را تحمل نمی کنند در صورتی که عایق رطوبتی نانو مالتی فشار 3 اتمسفر منفی را تحمل می کند
- عایق رطوبتی نانو مالتی اثرات زیست محیطی ندارد ( حین اجرا و پس اجرا) و می توان آنرا در آب بندی مخازن آب نفتی و گالوانیزه و نیز استخر و ... استفاده نمود.
- عایق رطوبتی نانو مالتی قابلیت تحمل 7 اتمسفر فشار مثبت را دارد که می توان در سد هایی با ارتفاع 70 متر از این محصول استفاده کرد.
- عایق رطوبتی نانو مالتی را در صنعت راه سازی ( آب بندی معابر و پل ها ) نیز می تواند استفاده شود.
امتیازات عایق رطوبتی نانو
- در حین اجرای استخر ، جکوزی ، دیوارهای برشی ، سرویس های بهداشتی ، آشپزخانه ها و بام و ... ابتدا می توان دیوارها را به همراه 10 الی 20 سانتی متر از کف عایق رطوبتی نمود و سپس کاشی و یا سنگ دیواره ها ، عایق رطوبتی کف اجرا گردد در این روش استاد کار روی عایق کف راه نمی رود و ریزش مصالح باعث سوراخ شدن عایق کف نمی شود.
- در مقاطعی که سیمانکاری به فریم فلزی درب ها چسبیده در صورت قیرگونی و ایزوگام به سختی می توان چارچوب درب را نصب کرد در صورتی که ضخامت عایق رطوبتی نانو مالتی کم است و درضمن در فصل گرما مثل قیرگونی و یا ایزوگام کاشی و چارچوب درب را کثیف نمی کند.
- در عملیات آب بندی با ایزوگام و یا قیرگونی گوشه های دیوار (محل اتصال دو دیوار و یا کف و دیوار به صورت گرد در می آید و باعث می شود ضخامت ملات کاشی یا سرامیک کف زیاد شود.
- در صورتی که عایق رطوبتی نانو مالتی می تواند به صورت تیز تیز در گوشه ها اجرا گردد. و ضخامت ملات کاشی کم میشود. این مشکل در جاهایی که لوله های تاسیسات مکانیکی و برقی از دیوار بیرون هستند دو چندان می شود که با عایق رطوبتی نانو مالتی این مشکل مرتفع می شود.
- ایزوگام و قیرگونی در فصول گرم و یا مقاطعی که از روی کانال هوایی گرم یا لوله های گرم عبور کرده روان می شود و از محل اتصال کاشی و فریم فلزی بیرون می آید و در عین اینکه محیط را کثیف می کند آب بندی را هم از بین می رود.
- در اجرای استخر، جکوزی و یا سونای بخار پس از اجرای دیوار ، کف و اجرای تاسیسات مکانیکی و برقی می بایست عملیات عایق رطوبتی انجام گردد در صورتی که از قیر گونی و یا ایزوگام استفاده شود می بایستی از رابیتس استفاده شود که اتصال رابیتس خود دارای سختی و اشکالات زیاد می باشد و یا اینکه از دیواری کاذب استفاده کرد که این عملیات ( رابیتس و دیوار کاذب ) مستلزم زمان ،فضا و هزینه اضافی که به ازای هر متر مربع حداقل 200.000 ریال (اجرا و ومصالح) می باشد.
- در اجرای عایق رطوبتی نانو مالتی می توان پس از اجرا از هر متریالی اعم از گچ ، سیمان، سنگ ، رنگ و ... بدون هیچ محدودیتی استفاده کرد که این امر باعث کاهش هزینه و صرفه جویی در زمان می گردد.
- در دیوارهای برشی و یا دیوارهای با متریال (هبلکس ، لیکا و سفال ) که از سطح صفر صفر زمین پایین تر هستند می بایستی جهت جلوگیری از نفوذ نم عملیات آب بندی انجام شود که در صورت استفاده از قیرگونی یا ایزوگام جهت اجرای پوشش بعدی می بایستی مانند قسمت الف از رابیتس و یا دیوارکاذب استفاده گردد که ضمن تحمیل هزینه اجرا و متریال ، زمان نیز از بین می رود.
- در صورتی که از عایق رطوبتی نانومالتی استفاده گردد دیگر نیازی به پوشش اضافه نمی باشد و اجرای گچ ، سیمان ، سنگ و ... بدون هیچ محدودیتی می تواند اجرا شود و در جاهایی که مشکل ارتفاع و زمان مهم است می تواند با ایرلس و یا کنتکس پاش پاشیده شود.
- در مقاطعی که محل عایق کاری به لوله و یا کانال گرم می رسند، ایزوگام پس از مدتی از آب بندی خارج می شود در صورتی که عایق رطوبتی نانو مالتی دمای 180 درجه سانتی گراد تحمل می کند.
نانوشیلد محصولات متنوعی از عایقهای رطوبتی کاربردهای گوناگون را در اختیار مشتریان خود قرار میدهد و تقریبا تمامی این محصولات را میتوانید با استفاده از قلم مو، غلطک و ایرلس اجرا کنید. در ادامه با توضیحات تکمیلی در رابطه به چگونگی اجرای عایق رطوبتی نانوشیلد بیشتر آشنا خواهید شد
عایق رطوبتی فشار منفی به نوعی از عایق رطوبتی گفته میشود که برای محافظت از سازهها در برابر نفوذ آب از سطح خارجی به سطح داخلی در سازه اعمال و اجرا میشود. به بیان سادهتر، این نوع عایق زمانی بکار میرود که احتمال نفوذ آب و رطوبت از خارج به داخل سازه وجود دارد.
یکی از پرسشهای اساسی در رابطه با عایق کاری و آب بندی این است که چقدر باید صبر کنیم تا عایق رطوبتی نانو خشک شود؟ دانستن پاسخ این سوال نقش بسیار مهمی در کیفیت عایق کاری و آب بندی سطوح دارد. پاسخ کوتاه این است: حداکثر 72 ساعت اما اگر میخواهید پاسخ دقیق را بدانید با ادامه این یادداشت همراه شوید
عایق رطوبتی نانو کاربردهای وسیعی دارد و برای آب بندی سطوح مختلفی از جمله سطوح فلزی و چوبی و همچنین به عنوان یک لایه ضد اب و رطوبت بر روی انواع مصالح ساختمانی استفاده میشود. در این مطلب به نحوه استفاده از عایق رطوبتی نانو میپردازیم.